Proteklog vikenda je počela sezona u nižim ligama. U 3. ligi su tri naše ekipe odigrale svoje prve utakmice. U derbiju županije je OK Šibenik 91 ugostio cure iz OK Vodice. U pravoj odbojkaškoj drami su Vodičanke vodile 1:0 i 2:1, ali su “šinjorine” to hrabro stizale. Međutim, za 5. set nije bilo snage i pobjeda odlazi u Vodice. U drugoj utakmici je OK Mladost 2000 2 iz Knina odigrala utakmicu protiv OK Novalja. Na nesreću domaćina, tehničar se pola sata prije utakmice ozlijedio i zamijenila ga je 11-godišnja igračica. Kninjanke su se borile kao lavice, ali je presudilo iskustvo i pobjeda je otišla na Pag.

Kod mlađih kadetkinja su igrale sve ekipe iz županije. ŽOK Šibenik je gostovao u Zadru i izgubio 2:1 protiv domaćina. OK Mladost 2000 iz Knina je pobijedio s 2:0 ekipu iz Novalje, a OK Šibenik 91 i OK Vodice su odigrale predigru starijim curama i gošće iz Vodica su pobijedile 2:0 i odnijele bodove doma.

Slijedeći vikend starta i 1b liga u koju se uključuju prve ekipe OK Vodica, OK Šibenik 91 i ŽOK Šibenik, a za 3 tjedan i 2 HOL – jug u kojoj sudjeluje OK MLadost 2000. 

Za ljubitelje odbojke puno utakmica  i puno zabave.