Ovaj vikend je odigrano 3. kolo 1b HOL-jug. U povijesnom derbiju (prvi put u ovoj razini natjecanja) su cure iz OK Šibenik 91 pobijedile sa uvjerljivih 3:0 “suparnice” iz ŽOK Šibenik.

Već od prvog servisa su Paškove cure pokazale svoju kvalitetu i prvi set dobile sa uvjerljivih 25:10. Drugi set je do pred kraj bio izjednačen, ali na kraju ipak sa 25:18 odlazi na stranu šinjorina. U trećem setu je trener Skelin malo dao priliku i curama iz drugog plana, što je dovelo do malo uzbuđenja, ali su ključne lopte otišle na stranu Šibenika 91 i sa 25:22 je dovršio priču sa uvjerljivih 3:0.

OK Vodice su gostovale u Župi  dubrovačkoj i prema riječima trenera Bujasa lakše od očekivanog su prohujali dvoranom. U prvom setu su se domaće cure nešto i držale, ali kasnije protiv vodičanki nisu imale šansi. Sve cure su odigrale sjajno, nikog se ne može posebno izdvojiti. Mali naglasak na kapetanicu Noru Ćubrić, sjajnu serverku Lauru Unić i blokericu Dorinu Cukrov.

U sljedećem kolu OK Vodice igraju već sutra u 20:45 protiv OK Brda iz Splita, OK Šibenik 91 u nedjelju u 15:15 igraju protiv Ribola Kaštela. ŽOK Šibenik igra doma protiv Makarske u zasad nedefiniranom terminu.